Η Χαλκιδική είναι ένας τέλειος οικογενειακός προορισμός

Παραλίες για παιχνίδι, πολύχρωμες νεροτσουλήθρες. Τοπία ιδανικά για εξερεύνηση. Η Χαλκιδική είναι σίγουρα υπόθεση οικογενειακή!

Ασφαλείς, ρηχές θάλασσες με άμμο. Ξενοδοχεία με παιδότοπους, πισίνες και νεροτσουλήθρες. Παραθαλάσσια μαγαζιά, καφέ, ταβερνάκια και εστιατόρια με τις γεύσεις που αγαπούν μεγάλοι και μικροί. Σπουδαίοι αρχαιολογικοί χώροι, το περίφημο σπήλαιο των Πετραλώνων, το Πανεπιστημιακό Δάσος του Ταξιάρχη και το άλσος του Αριστοτέλη για να διευρύνουν τις γνώσεις τους… Στη Χαλκιδική πάντα κάτι θα σας προσκαλεί για παιχνίδι, ξεγνοιασιά και διασκέδαση!

Ελάτε να παίξουμε στην παραλία

Θάλασσες ρηχές, με λευκή άμμο και διάφανα πρασινογάλαζα νερά. Ομπρέλες, ξαπλώστρες, θαλάσσια σπορ, beach service όλη την ημέρα. Μαζί με τα παιδιά θα αφεθείτε σε ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στην άμμο και θα συναγωνίζεστε μαζί τους για το ποιος θα φτιάξει το… πιο περίτεχνο κάστρο. Οι παραλίες της Χαλκιδικής θα τα μαγέψουν – ορισμένες όμως από αυτές, θα τους χαρίσουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού με ασφάλεια, σε φόντο ονειρικό: Το Παλιούρι στεφανωμένο από πευκοδάσος, η Άφυτος, η Καλλιθέα, ο Νέος Μαρμαράς και ο Παράδεισος, οι εξωτικές  Καβουρότρυπες με τα ρηχά πράσινα νερά και το Καρύδι, η Νικήτη οργανωμένη σε όλο το μήκος της, η πλαζ της Ιερισσού, η Καλόγρια με τα beach bars, το Πόρτο Κουφό με τα πάντα ήρεμα νερά του, το Καλαμίτσι. Κάθε στιγμή των διακοπών με τα παιδιά σας στη Χαλκιδική θα γίνει συνώνυμο της χαράς, της ξεκούρασης και της διασκέδασης πλάι στη θάλασσα.

 

Εγγραφή στο Newsletter

Η Χαλκιδική είναι ένας τέλειος οικογενειακός προορισμός

Παραλίες για παιχνίδι, πολύχρωμες νεροτσουλήθρες. Τοπία ιδανικά για εξερεύνηση. Η Χαλκιδική είναι σίγουρα υπόθεση οικογενειακή! Ασφαλείς, ρηχές θάλασσες με άμμο. Ξενοδοχεία με παιδότοπους, πισίνες και

Διαβάστε περισσότερα »